FŐOLDAL

                       RÓLUNK

               JAVÍTÁS

       ÉRTÉKESÍTÉS

PORZSÁKOK
Címünk, elérhetőségünk:
Etele Szerviz Kft. 1119 Budapest, Hadak útja 2.
(lásd a térképen)
Hibabejelentés: 203-3367 ; 06-30-946-0069

Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9.00-17.00-ig.
Szombat ZÁRVA

RÉGI HJDÚ AUTÓMATA MOSÓGÉPEK OPTIMALIZÁLÁSA

Tisztelt Energomat, Minimat, Energolux mosógép tulajdonos!

A Hajdúsági Iparművek 1977-től gyártott e remek szerkezetei felett eljárt az idő, illetve eljárt volna, ha nem bizonyítanák mai napig a megbízhatóságukkal "halhatatlanságukat".
Sok háziasszony nagyon szereti régi Hajdu mosógépét, és sok háziasszony "visszasírja" új gépe helyett a régi Energomatját, Minimatját. Hogy miért? - Kis helyen elfért, könnyen változtatható a helye a görgői miatt (lakótelepi lakásban ez komoly erény). - Ritkán hibásodott meg. Nem volt ritka, hogy 10-15 évig sem kellett javítani. Minimatok közül vannak 30 éve működő darabok is! - Egyszerű szerkezete és hazai gyártása miatt javítása olcsóbb más típusoknál. - Nem utolsó sorban, a háziasszonyok elmondása szerint nagyon szépen mosott.
Vitathatatlanul hátrányai is vannak. - Ugrál centrifugálásnál, mert a lengéscsillapítást a kerekeinél oldották meg. -A mai készülékekhez képest sok vizet, ezáltal energiát fogyaszt.
Cégünk, az igényekre való tekintettel régóta újít fel Hajdú mosógépeket. A felújítások mellett most új technológiát fejlesztettünk ki e mosógépek energiatakarékossá tételéhez.
Ez az eljárás, divatos szóval optimalizálás csökkenti a készülék vízfelhasználását, ezáltal csökken a felfűtési idő, ami villamos energia megtakarítást eredményez. Ezt a műveletet kollegáink a helyszínen el tudják végezni. Költsége 12-15 ezer forint kiszállással.